MAKEUP

percek alatt...


ÍGY RÚZSOZZ

Mielőtt nekiállnál a rúzsozásnak, mindig készítsd elő az ajkaidat. Töröld át az ajkaidat sminklemosóval átitatott vattával, hogy eltávolítsd róla a szennyeződéseket. Érdemes krémes vagy olajos állagút választani, hisz ez táplálja is a felületet, így az nem szárad ki.

Egy benedvesített fogkefe segítségével radírozd le az elhalt hámsejteket: körkörös mozdulatokkal, gyengéden dörzsöld a szád fél percig.

Töröld szárazra az ajkaidat, majd kenj rá ápoló balzsamot vagy vazelint. Ha két rétegben viszed fel az ápolót, sokkal hidratáltabb és puhább lesz az ajkad.

10 perc elteltével itasd fel egy zsebkendő segítségével a felesleges krémet.

 

 

 

Fogj egy ajakfilcet és rajzold körbe halványan a szád körvonalát. Ha teltebb összhatást szeretnél a csücsköknél legyél nagyon precíz, mert így vastagabbnak látszanak ajkaid.

Hosszú és határozott mozdulatokkal töltsd ki a húsos részt egy extratartós ajakfilccel! Ha régimódi rúzzsal dolgozol, ecsettel vidd fel a színt az ajkaidra. Amikor a szín megszáradt, tedd ellenállhatatlanná egy kis ajakfénnyel az összhatást.

Plusz tippek
A szájkontúr rajzolásához használt ceruza színe sose üssön el a többi árnyalattól. A csücskök fölé tett csöppnyi arcfény vagy fehér púder (esetleg fehér szemceruza) sokkal teltebbnek láttatja az ajkakat. Az élénk színű rúzsok kiemelik a legapróbb hibákat is, így csak tökéletesen ápolt és sima ajkakra használd őket!
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.