MAKEUP

percek alatt...


ÍGY VIDD FEL A PÚDERT

 

Ovális arcra
A pirosító nem az arcforma korrigálására való, hanem csak a járomcsontokra helyezve színt ad. Árnyékoláshoz használj speciális, matt árnyékoló púdert! Az ovális arcot tartják a legtökéletesebb arcformának, itt elég csak egy kicsit elmosolyodnod, és a kis almácskákra feltenni a színt. Ha szoláriumozol, akkor bronzosító púdert tegyél fel és válassz ápoló ásványianyag-tartalmú készítményt.enyhén fényes árnyalatot!

 

 

Szögletes arcra
A szögletes arcot az éles vonalak jellemzik, tehát valamelyest lágyítani kell az arcot. Ezt úgy érheted el, ha halvány színt választasz, mert az élénk színek csak erősítik az arc keménységét. Mindig tartsd szem előtt, hogy ha problémás a bőröd, kerüld a csillámos termékeket, mert azok csak kiemelik a bőrhibákat! Helyette válassz krémes állagú folyékony pirosítót, melyet szép egyenletesen tudsz elkenni a bőrödön. A pirosítás legyen a legutolsó lépés a sminked készítésekor!

 

 

Hosszúkás arcra
Mivel szélesíteni szeretnénk ezt az arcformát, kifelé kell satírozni a pírt. Egy keveset tehetsz az álladra is, és előnyös frufrut viselned, ha magas a homlokod! Ha hófehér a bőröd és fekete a hajad, sokszor tűnhetsz sápadtnak, ezért mindenképpen egy élénk színt tegyél fel, mert ez az a szín, ami minden korosztálynak jól áll és abszolút fiatalít! Mindig laza mozdulattal dolgozz, és kevés anyagot vigyél fel az ecsetedre!

 

 

Kerek arcra
A kerek arcot úgy tudod keskenyíteni, ha halszájat formálsz a tükör előtt és a színt felviszed egészen a hajtövekig. Ha fehér a bőröd és szőkés a hajad, angyali megjelenést úgy kreálhatsz, ha barackszínt teszel fel a járomcsontodra! Úgy válassz színt, hogy a felkarodra kenj több színből egyenletes, vastag csíkokat, majd sétálj ki az üzletből az utcára, és a nappali fényben nézd meg, melyik illik a legjobban a bőrszínedhez!

 

 

 

 

 
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.