MAKEUP

percek alatt...


SZEM ALATTI KARIKÁK ELTÜN

Csak nagyon kevés ember rendelkezik tökéletesen makulátlan bőrrel. Az egyik leggyakoribb probléma a szem alatti bőr elszíneződése. Egy megfelelő korrektorral könnyen eltüntetheted a kékes vagy szürkés színű táskákat, ha követed a következő lépéseket.

Csak három lépés

1. Kend be a szemed alatti részt szemránckrémmel. Ez ápolja a szem környékét, plusz tartóssá teszi a később rá kerülő korrektort is. Hagyd beszívódni a krémet. Ha mégis maradt némi felesleg, azt itasd fel kozmetikai kendővel, papírzsebkendővel, vattakoronggal vagy szivaccsal.

2. Egy ecset segítségével vidd fel a korrektort a szemed alá, de ügyelj, hogy csak a sötét részeket fedd be vele, míg a normális arcszínű bőrt hagyd ki.

3. Az ujjbegyeiddel oszlasd el finoman a korrektort a bőrödön. Legjobb, ha a gyűrűsujjadat használod, mert az eléggé gyengéd és azzal tudod legjobban eltávolítani a színbeli határvonal a szemed alatt.

Szín

A korrektor színének megválasztása természetesen ezúttal is fontos. Válassz picivel világosabbat az alapozód árnyalatánál. Legjobban a sárgás és a barackszínű korrektorok semlegesítik a szem alatti táskák kékségét.

Textúra

Kerüld a túl száraz és a túl nedves korrektorfajtákat, ha a szemed alatti terület korrigálásáról van szó. A száraz korrektor csak kihangsúlyozza a hibát, a nedves is így tesz, hisz belemélyed az apró mimikai ráncokba.
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.