MAKEUP

percek alatt...


TUSVONAL KÉSZÍTÉSE

tusvonal_l-l.jpg

 

Az egyszerű felvitel érdekében az áll magasságába állítsd a tükrödet és nézz lefelé. Ha nem elég biztos a kezed, akkor támaszd le a könyöködet az asztalra.

  1. Az ujjaddal óvatosan feszítsd meg a szemhéj bőrét, hogy egyenletesen tudd majd felvinni a tust. Finoman húzd végig a tust a szempillák vonalán a szem külső sarkáig. Nem kell folytonos vonalat húznod, kisebb vonalakat rajzolva haladj kifelé. (Azt is megteheted, hogy először csak apró pontokat rajzolsz, majd azokat kötöd össze.) A farkincát utólag rajzold hozzá úgy, hogy kijelölöd a végét egy ponttal, amely a szembogarat vízszintesen metsző egyenes és az orrcimpát a szemöldök végével összekötő egyenes találkozásánál van. Ezt a pontot egy egyenes vonallal kösd össze a szem külső sarkával (itt kivételesen kívülről befelé haladj). A pontot kifelé vékonyítsd el. Minél drámaibb hatást szeretnél, annál hosszabbra rajzold a farkincát.
  2. A farkincát felül is kösd össze egy egyenes vonallal a szempillák vonalával. Ezt sem kell egyetlen húzással kialakítanod, a képen látható módon apró vonalakkal töltsd fel ezt a nyújtott V-formát.
  3. Figyelj rá, hogy a szem belső sarka felé közelítve vékonyabb vonalat húzz, így érheted el a legfelső képen látható szofisztikált hatást. Ha valahol hibáztál, akkor egy szemfestéklemosóba mártott kozmetikai pálcikával (fültisztító) korrigáld a formát, ne a tussal próbáld meg javítgatni, mert annak az lesz a vége, hogy extrém vastag vonalad lesz, amit teljesen le kell törölni.
  4. Végül a szem természetes formáját követve kösd össze a felső vonalat a szem belső sarkával. Töltsd fel festékkel az esetleg szabadon maradt részeket, főleg a szempillák vonalánál, mert az nagyon nem szép látvány, amikor néhány ponton kilátszik a bőr. Kész is!Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.